fredag 16 april 2010

Cause I'm doing things that I normally won't do
The old me's gone I feel brand new
And if you don't like it **** you

The music's on and I'm dancing
I'm normally in the corner just standing
I'm feeling unusual
I don't care cause this is my night

onsdag 14 april 2010

I never thought that I'd love someone, that was someone else's dream

Hemma nu efter en liten tur ute på söder med BFF. Vädret har verkligen blivit mycket härligare och snart är sommaren här, *LYCKA*! Conversen och jeansjackan åkte på igår, enda som nu fattas är solglajjorna. Måste köpe nya. Det gör jag varje år, förstår inte varför. Inget fel på förra årets men de känns så old-fashion, heehh!

Det här med att känna lycka, det är svårt. Jag jobbar på mig själv och min lycka varje dag. Jag är inte olycklig alls men ibland känns det som att jag inte känner den här lyckan som jag vill kunna känna. Hur den här lyckan känns, det vet jag inte men det jag vet är att jag vill uppleva det. Jag försöker och jag vill åtminstonde. Hoppet på saker och ting finns kvar. Bara det ger mig en mening med att orka varje dag. Att orka gå upp, att orka vara trevlig mot andra, att ge andra människor kärlek, att orka må bra helt enkelt.

Var ett bra tag sen jag uppdaterade känns det som. Har verkligen ingen lust att blogga dessa dagar, tappat suget lite grann men det kommer väl tillbaka snart. Idag är det onsdag, inte långt kvar till helgen. Hoppas att den blir aaaahw-some för allt och alla. Och hoppas det blir lika soligt och varmt som idag om inte bättre! Nu ska jag krypa ner i sängen för att sova. Har inte sovit så bra de senaste dagarna. Och det känns! G'nite peeps.

lördag 3 april 2010

I wanted to hold you
I wanted to make it go away
I wanted to know you
I wanted to make your everything, Alright.

I'm ready to fall, I'm ready to crawl on my knees to know it all, I'm ready to heal, I'm ready to feel

Lov igen. Påsklov. Är så tacksam för att jag bor i Sverige egentligen. Brukar klaga på att Sverige är skit hit och skit dit men det är 1000x bättre än hur jag skulle haft det i Bangladesh! Skulle varken haft påsklov eller jullov. April, Maj, Juni och sen sommarlov!! Ingen förstår den lyckan som går igenom min kropp så fort jag tänker på sommaren och värmen, ingen! I've high expectations, wich i shouldnt have.

Veckan efter lover har jag prov, inlämningar och tal nonstop. Har ingen som helst aning om hur jag ska kunna klara av allting. Funderar på att prioritera och bara göra det viktigaste men allt, exakt allt är viktigt. Jag har varit en sånn jävla latmask hela tvåan hittils så nu får jag ta all skit. Rätt åt mig. Blir så himla besviken. Så som jag kämpade i ettan, kämpade ända in till det sista och jag fick alla betygen jag ville ha och nu till tvåan, vad har jag gjort? Ingenting, så känns det iaf. Jag är så okoncentrerad, ingen motivation alls. Måste få in rätt inställning för att jag ska kunna kriga nu mot slutet som jag gjorde förra året. Gud, snälla hjälp mig! Får ont i magen av att tänka på all plugg som ligger och väntar på mig, stress.