fredag 24 juni 2011

Girl lose your blues and just laugh at life and then seize the day cause you only live once

I väntan på en välbehövd tjejkväll sitter jag i skrivandes stund och letar efter bra filmer att ladda ned. Eftersom jag inte hittar någon bra, och för att jag är allt för lat för att börja kolla på någon ny serie, har det bara blivit en massa animerade filmer tillsammans med bröderna de senaste dagarna - Up, Tangled, Rio och Toy Story 3. What else... Jo. Maki lämnar mig, som vanligt, på söndag och på onsdag kommer min moster och hennes familj från USA hit. Det har gått exakt 10 år sedan de var här sist så det kommer bli så himla kul! Imorgon ska jag på Midsommar Latino med Soff. Det började med att hon tvingade mig att följa med men nu är jag faktiskt taggad, kommer bli så gott med all mat. Yummie!

Det var allt för mig gott folk,
Later!

Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji - Pressure (Alesso Remix)

söndag 12 juni 2011

Happiness is a perfume you cannot pour on others without getting a few drops on yourself

Kan inte förstå att jag tog studenten i torsdags. Jag går fortfarande runt och pysslar med alla fina gosedjur, vattnar blommorna som jag fick och bara önskar att jag kunde få vakna upp och göra om det hela igen. Trots helvetesveckorna med stress plugget och de deppiga 24 timmarna innan utspringet, pga av all strul med flaket, är jag helt ärlig när jag säger att jag skulle kunna tänka mig att gå ett år till i skolan bara för att få ta studenten igen. Så länge jag får ta studenten med samma människor! Ni vet hur alla alltid säger att studenten förmodligen kommer att vara en av de bästa dagarna i ens liv? Det är svårt att tänka sig det innan och det är ännu svårare att ta in det när man väl är där, men nu efteråt inser jag att det faktiskt är sant! Även om studenten var sjukt efterlängtad känns det sorgligt att inte ha någon skola att gå tillbaka till i höst och träffa alla vänner som man gjort de senaste tre åren. Att man helt plötsligt måste bli vuxen - På riktig. Allting har gått så fort. Kände inte alls på detta sättet efter att jag slutade nian men jag kommer verkligen att sakna alla jag lärt känna!

Slutligen måste jag få tacka alla fina människor som var med och gjorde denna dag till den bästa. Jag är så tacksam för all tid och kärlek ni lagt ner och för att ni fanns där på plats för min skull!


söndag 5 juni 2011

Everytime we touch, sensations I can not explain are washing all away my pain

Varit på Summerburst hela dagen idag. Ett ord: Madness. Det började åt helvete men när Eric Prydz började spela vände allting. Avicii var den som hade mest grymma låtar men David Guetta var helt klart bäst. Åh, det var så mäktigt! Jag är helt slutkörd, har ont exakt överallt och det är något allvarligt fel på min hörsel. Jag går nog och lägger mig nu. Väck mig dagen innan studenten.

Godnatt på er!


Brukade älska denna Guetta-låt när jag gick i åttan. Flashbacks!

torsdag 2 juni 2011

There is someone praying for your peace of mind, hoping joy is what you'll find

Söta ni är som tittat in här trots min lilla blogg-torka. Kan hälsa er att jag mår bra! Jag har haft migrän de senaste 4-5 dagarna, men det är inte därför jag inte bloggat. Har pluggat sönder mig i två veckor nu och jag blev klar med min allra sista uppgift för någon timma sedan. Jag kan andas igen. Pluggandet och stressen har verkligen tagit allt för mycket av min kraft. Och även fast jag varit nära på att ge upp helt och hållet i vissa ämnen, eftersom jag mått så himla dåligt, var det verkligen värt allting för att jag mår så jääävla bra nu. Igår tog vackra Tanja studenten och om exakt en vecka är det min och Mackans tur. All tänkande får mig att bli så nervös och uppspelt på en och samma gång... Herregud alltså! Detta är förresten mitt 300:ade inlägg!