söndag 15 maj 2011

"Better to write for yourself and have no public than to write for the public and have no self. "

- C. Connolly

Pretty, pretty please, don't you ever, ever feel like you're less than fuckin' perfect

Hey there, lovelies! Eftersom blogger strulat de senaste dagarna försvann det föregående inlägget från ingenstans. Weird. Idag har jag varit i stan med Maki och hennes gulliga mamma. Vi fixade lite grejer inför studenten och jag fick med mig lite fint också. Sedan till kvällen bänkade vi oss framför tvn och kollade på Eurovision Song Contest. Tycker inte att Azerbaijan förtjänade att vinna, speciellt inte med den låten. Det gjorde inte Tyskland förra året heller för den delen. Vad händer egentligen Europa? Dessutom tycker jag också att det är fusk att svenskar går och producerar/skriver låtar, körar eller designar kläder åt de andra deltagande länderna. Håll er till Sveriges bidrag nästa år!!

onsdag 4 maj 2011

But I was to blind to see that you seduce every man, this time you won't seduce me




My #1 feel good song right now.

Detta är min ultimata favoritlåt av MJ. Och konstigt nog, trots lyricsen, får den alltid mig att bli glad. Hittar inte orden att hylla låten nog men om det har varit någon MJ-låt jag hållt mig till genom åren har det varit denna. Det säger nog en hel del. Love! Ikväll är det min tur att ha skiva. Är hur otaggad och stressad som helst men det lär förhoppningsvis ändra på sig till senare idag. Ska lyssna på denna låt nu och peppa upp mig lite!

söndag 1 maj 2011

Never did I know that the fireworks weren't in the sky, they where between us

Ända sedan jag inte kunde ha mitt smyckesskrin i ögonhöjd har jag totalt glömt bort att jag ens äger hälften av de smyckena som jag har. Ah, the life of a short person... (Och det säger jag med kärlek) Iallafall, idag när jag satt och grävde lite i den fann jag en del guldklimpar som jag aldrig använt. Jag har en extremt dålig vana att köpa saker och ting bara för att. Älskar att veta att jag äger alla dessa saker och därav alla "guldklimpar" som jag aldrig använt. Blablabla, interesting facts... Men nu fick ni veta något ni inte visste om mig tidigare. Så något bra fick jag ut av det! Mamma är ledig idag, så har spenderat hela dagen med henne. Hoppar bara in här för att berätta om mina smycken (Jävligt onödigt skrivet av mig men jag kom, helt seriöst, inte på något bättre!) och för att säga att jag och mamma hade myskväll, istället för att se en valborgsbrasa, innehållandes en av mina favorit Bollywood filmer. Samt jordgubbar, blåbär och choklad. Det var riktigt mysigt och ett perfekt avslut på dagen som började lite mindre bra. (Och så drar vi en sista parentes här, bara för att.)

Hope you enjoyed your Saturday, lovelies!