fredag 22 april 2011

You only know what I want you to and I know everything you don't want me to


Hej alla glada! Jag måste vara som alla andra och nämna det fina vädret. Vår, sol och värme. Det har verkligen varit superfint väder, sådant gör mig riktigt peppad! Hann säga hejdå till käraste Sofy innan hon åkte till Barcelona igår. (Om du läser detta, besök Camp Nou för i helvete!)  Även fast hon inte alls kommer vara borta länge kommer jag verkligen att sakna henne! Träffade även Priya för en promenad runt Tanto och hade det jättemysigt och senare på kvällen drog jag ner till BFF och såg på Ritualen, som var helt OK, tillsammans med Tanja och Tina. Bara för att det var så varmt igår var jag nog lite för optimistisk idag och tog på mig lite för lite kläder, vilket jag fick lida för. Därför ska jag klä mig extra varmt nu för att sedan börja röra mig utåt och möta upp en vän för en kvällspromenad.

Hoppas att ni haft en fin dag!

Morning Parade - Under The Stars

torsdag 21 april 2011

"The woman who follows the crowd will usually go no further than the crowd. The woman who walks alone is likely to find herself in places no one has ever been before."

- Albert Einstein

söndag 17 april 2011

While the angels walk with the lonely ones in the cold rain to rescue you

Usch, idag mår jag riktigt illa. Just nu käkar jag mediciner men jag tror att de är för starka eftersom hela min frukost kom upp för en stund sedan... Blegh! Jag har inte orkat bry mig om något de senaste dagarna. Och nu när jag kollar runt omkring mig inser jag att jag måste röja upp lite i mitt stackars rum som inte fått någon uppmärksamhet av den sorten på länge. Efter det ska jag bädda ner mig själv igen, fortsätta kolla på Vampire Diaries och käka chocolate chip cookies medan jag tycker synd om mig själv. And yes, it's true. Priya har fått mig att falla för vampyr världen. En värld som jag så länge försökt undvika... Damn you Priya, damn you. Nej men, det har varit för mycket snack om vampyrer de senaste året, för mycket hype kring allt från Twilight till True Blood. Men denna serie är faktiskt grym! Och om det inte vore för att den var så grym skulle jag aldrig sitta här, tredje dagen i rad, och kämpa för att komma ifatt alla andra! Så nu ska jag skynda mig med fixa och trixa här inne så att jag kan fortsätta kolla igen.

Later, peeps!

torsdag 14 april 2011

And if you want me to be real deep I'll hook you up with some poetry

Jag har spenderat nästan hela dagen i sängen. Trodde att jag bara var förkyld men det visade sig vara en influensa. Och jag blir sämre och sämre hela tiden. Har inte heller kunnat prata på hela dagen, känner mig, helt seriöst, brutalt handikappad. Jätte jobbigt! När jag är sjuk har jag sällan aptitlust och absolut ingen lust att laga mat heller för den delen. Så när jag kände att det var dags att få i mig något gick jag ner till en sushirestaurang som ligger nära mitt jobb för att köpa hem mat. Klädde mig som en Eskimå men jag skakade ändå sönder mig på vägen dit, som tur var körde pappa hem mig igen! De var så snälla och trevliga där inne trots att jag kom dit sjuk och röstlös med svidande röda ögon. Måste sett hur komiskt ut som helst när jag beställde. Oh lord... Anywho. Känner mig trött och vill bara sova hela tiden. Ska nog återgå till det. Har min sköna playlist The instrument is Alive på i bakgrunden medan jag driftar iväg till sömn...

måndag 11 april 2011

Makeup can make you look pretty on the outside.
But it doesn't help if you're ugly on the inside.
Unless you eat the makeup.

And if you don't know that by now then I feel quite sorry for you, I'm sorry for you



Är så himla seg och trött och död. Detta är verkligen inte OK! Min hals känns åtminstonde lite bättre och jag har nu fått en lite mildare bas-ton vilket är 1000x bättre än den manliga rösten jag hade igår. Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska plugga! Plugga, plugga och plugga. Yaaayy! Jag vet inte riktigt om ni vet om detta men det är nämnligen så att jag älskar att plugga. Jag menar, tänk så mycket man får lära sig. Och tänk vad mycket användning jag kommer ha av det i framtiden! Vem vet, jag kanske lyckas bli nästa Einstein? Eller kanske till och med lyckas ta Nobelpriset? Så svårt kan det väl inte vara? Det är ju bara att plugga liksom. Åh, Gud så inspirerande. Nej, nu måste jag sluta upp med detta nonsens och genast kasta mig in i filosofernas värld. Taggad? JA!

söndag 10 april 2011

You must be blind cause you can't see when the leaves are falling down

Det är så himla energikrävande när människor man inte umgåtts med på länge tror att de vet allt om en. Att de tror sig veta saker och ting utifrån de förutfattade meningarna de har. Det stör mig väldigt mycket. Att man istället för att ta reda på anledningen, sitter och antar att det är på ett visst sätt... Anyway. Idag har jag bara jobbat, från 16.00-21.00, och nu sitter jag här och pustar ut. And that's about it. Är så himla förkyld att jag inte har någon som helst ork för att plugga. Det får vänta till imorgon. Istället tänkte jag ladda ned någon bra film och ligga här i sängen, samtidigt som jag ska klunka i mig en massa te, fram till att jag blir sömnig.

Ha en fortsatt trevlig kväll, peeps!

Anthony Hamilton - Her Heart

fredag 8 april 2011

"Each friend represents a world in us, a world possibly not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born."

- Anais Nin

måndag 4 april 2011

Cause everybody knows that nobody really knows how to make it work or to ease the hurt



Två år har swischat förbi så himla snabbt! Sitter och tittar igenom lite bilder från min och familjens tripp till min vackra moster i USA och brister ut i gapskratt och "aaaww" om vartannat. Minns massor av roliga saker som när vi var i Disney World och åkte "Rock 'n' Roller Coaster" och pappa satt och sa en massa sura eftersom han vart så livrädd, när vi åkte "Everest Roller Coaster", när jag och mina kusiner försökte hoppa runt i en cirkel på studsmattan, eller när jag skulle hoppa på min Uncle's rygg på studsmattan (Alltså, hahah. Den där jäkla studsmattan!), alla sköna amerikaner, mammas ljudlösa skrik när hon efter 3 timmar märker att alligatorn sitter och stirrar på oss medan vi äter... And it goes on. Jag skrattade så himla mycket under de tre veckorna. Och jag kan inte låta bli att sitta här och skratta samtidigt som jag skriver på detta! Min moster än en av de finaste människorna på denna jord. Hon är så himla givmild, rolig och fin. Saknar henne så mycket. Får hoppas på att allt jag börjat små planera på sistonde blir till riktiga planer nästa sommar!

Bilden här ovan dedikerar jag till dig, Priya. Den blottade axeln, BH:bandet och leendet som förhoppningsvis också får dig att le trots det spärrade sim-kortet. Nu vill jag ha en bild tillbaka!

Drake - I Get Lonely Too

fredag 1 april 2011

These things take time to grow, It's been said that time heals wounds



Kan verkligen inte tröttna på denna låt!