tisdag 28 september 2010

Maybe a happy ending doesn't include a perfect guy, maybe it's just you by yourself, rebuilding the pieces of your heart, learning to live alone.

söndag 26 september 2010

So keep your love locked down, you lose.

lördag 25 september 2010

Love will come find you just to remind you of who you are


Bildregn. Bra dag, värd att minnas. Hahah, döda mig inte för den näst sista bilden, maki. Så jävla sexig. We look gooood!

onsdag 22 september 2010

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love,
I did

And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did

måndag 20 september 2010

I always said that I would make mistakes, I'm only human and that's my saving grace

Förlåt. Men hur fan tänkte de 5,8% när man röstade på Sverigedemokraterna?

http://www.youtube.com/watch?v=EUPlsm4A1QI&feature=player_embedded#!

Hahah, jag dör! Är detta på riktigt eller är det ett skämt? Måste vara ett skämt. För det första, julafton härstammar från kristendomen som kommer från judendomen. Det har ingenting med svenska kulturen att göra. Det är religion. Och för det andra. Midsommarafton kommer från en uråldrig tradition som kommer från stora delar av mellanöstern och andra delar av Asien. Inte bara det, forntiden är inte heller någon "svensk" tid. Jävla mongo. Fattar ni att människor tror att det här partiet har kvalifikationer till att bestämma över det här landet? Alltså, nej. Jag måste få skratta lite till. Hoppas verkligen att SD's anhängare är nöjda med sitt val!

Nej, nog om politik för ett bra tag nu. Har sagt det förr och jag säger det igen. Religion och politik förstör världen.

söndag 19 september 2010

Oh, how do I know if I should stay or just go, the bottom line is this way that I'll never know

Om drygt en månad ska jag se Ryan Leslie på Berns med tjejerna. Att jag glömde skriva det. Ska bli så kul, är hur pepp som helst. Hans "I Choose You" i mitt hjärta! Kan inte låta bli att le för mig själv så fort jag tänker på det. Gud, behövde verkligen det här. Nu har jag något riktigt bra att se fram emot som händer snart.

Idag ska jag rösta för första gången i mitt liv! Är inte speciellt insatt i politik men att SD kommer in i riksdagen, för det kommer de att göra, visar bara på hur fail vissa människor har blivit.

bilden ovan satt jag och pratade med Copa. Gjorde henne sällskap medan hon väntade på att tåget till landet jag kallar Näsby Park skulle komma. Nu har mamma börjat tjata, ingen ork att gå upp, men jag måste ta något att äta. Idag är det en ny dag med nya funderingar och jag kanske tar lite glass till frukost.

God morgon! ♥

torsdag 16 september 2010

Then life, it will embrace you, totally amaze you so you don't give up

Det har regnat sedan jag kom hem från skolan. Jag ser knappt ut genom fönstret för det är täckt av droppar och ränder från regnet. Det har varit en riktigt grå dag. Men jag mår bra. Blir bara lite nere när saker och ting inte blir som jag vill att det ska bli. Jag hatar att ha rätt om saker jag inte vill ska hända. De har nu satt datum på när vi ska ta studenten. Jag ska ta studenten samma dag som min absolut närmsta vän. Detta är något som vi bara väntat och sett fram emot i snart 16 år och såklart tar vi samma dag och missar varandra. Jag ville verkligen, verkligen ha henne där. But that's life i guess. Tröstar mig själv med att inviga alla serier som nu är tillbaka, lyssna på en massa Bruno Mars och bojkotta plugget till senare ikväll.

Vi hörs snart, cupcakes.

söndag 12 september 2010

You know I'd never ask you to change, if perfect's what you're searching for then stay the same

Sitter med mamma och myser till Ludovico Einaudi's underbara musik. Helt ärligt så tycker jag att han är en av världens bästa kompositörer och pianister. Hans album Divenire är något utav det bästa jag hört. Det albumet har verkligen hjälpt mig genom många stunder. Musik behöver inte ha någon lyrics i sig, det är nästan bättre utan. Man gör sin egen bild och text till melodin med hjälp av alla tankar som springer runt. Hans bästa låt heter precis som albumet, Divenire. Jag blev kär på ett ögonblick när jag hörde den för första gången. Tre minuter in i låten och mitt hjärta brister. Jag får sådär ont i hjärtat på ett sätt som samtidigt är skönt. Ibland får jag till och med tårar i ögonen och det är jobbigt att kämpa tillbaka dem. Om jag någonsin velat att ni ska höra något, så har det aldrig varit mer än den här låten, och jag bara önskar att den gör en bråkdel med er av vad den gör med mig. För det vore underbart. Finns ingenting bättre än piano och orkestermusik.

Gjorde en ny playlist på Spotify i början av denna månaden med en massa pianofavoriter som heter The instrument is Alive. Feel free to listen girls!

fredag 10 september 2010

Don't let someone become a priority in your life when you are just an option in theirs.

I saw time passing but we did not change and I still saw us together at the end of every day

Eid Mukarak! Som jag längtat efter denna dagen och nu är den här. I år var det vår tur att hålla i Eid firandet men det blev tyvärr inte så. Jag och mamma fixade och lagade länge igår. Ska ändå bli skönt när man äntligen får sätta sig ner med familjen och äta all god mat! Jag klarade av att fasta alla dagar förutom helvetesveckan som jag får ta igen senare i år när dagarna är som kortast. Är glad över att jag klarade av det, är stolt. En månad utav tolv är ingenting. Jag önskar att jag kunde förklara för alla människor där ute hur viktig Ramadan egentligen är. Bara få ut det på något sätt. Vad varje del Ramadan är uppbyggd på handlar om. Och hur viktig varje del är för oss som människor eftersom vi alla är så långt ifrån att vara felfria. Bra att ha den kunskapen.
Har en bra dag att se fram emot!

tisdag 7 september 2010

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

Jag har gjort så mycket fel. Det är så det känns nu i efterhand. Jag har öppnat upp mig för mycket. Blottat hela mig. Det handlar inte om vem jag gett mig till utan vad det har lett till. Bara tanken av att vi kommer gå förbi varandra och samtidigt veta hur mycket vi vet, hur mycket historia det egentligen finns, det gör mig så rädd. Jag vill aldrig känna den känslan. Jag vill kunna se dig där ute. Men om det är den känslan jag kommer att få uppleva när jag ser dig, då vet jag inte om jag vill se dig mer.

lördag 4 september 2010

So rather than hold on to a broken dream, I'll just hold on to love

Hej mina underbara. Jag insåg just vad lycka kan vara. Det är när man upptäcker att man äntligen har internet igen, loggar in och inser att man har världens bästa kusin. Fick en sånn himla gullig kommentar på ett inlägg som skrevs förra året att jag smälter av lycka. Och inte bara det, att ni tjejer ens tar er tid till att läsa min blogg. ♥ Thanks for making my day, everyday.

Vet ni vad. Längtar till Ramadan tar slut nästa vecka så att jag kan komma tillbaka till mina gamla rutiner igen. My favourite breakfast by far är mild yogurt med bananer och honung. Kommer ihåg hos kusinen då vi lyxade till det med hallon och blåbär också, mycket gott!! Saknat det.

Regnet utanför gör inte dagens förutsättningar på topp direkt. Men det gör inget, jag har musiken och Mario's I Choose You som sällskap.

torsdag 2 september 2010

"If you never lose, how are you going to know when you've won?"
- Patrick Wolf

You don't have to change a thing about you babe, I'm telling you from where I sit you're one of a kind

Idag lämnade familjen mig för halva dagen och jag som inte hade något att göra passade på att städa. Gick runt i ett par höga heels bara för att medan jag städade (yes, I'm weird) och insåg att vår lägenhet nästan är dvärganpassad. Jag som bara är 1,57 kort och allt här hemma har varit på en rätt bra höjd för mig. Men med klackarna på kändes det som om det var 2 meter ner till toaletten och blomkrukan i balkongen var som en liten prick där långt nere på golvet. Okej, nu överdriver jag. Men det känns ändå rätt bra att vara kort. Då slipper man se allt damm på hyllorna.


Hösten har börjat. Det har varit regnigt, kallt och grått hela dagen idag. Jag sörjer inte! Jag ser fram emot snygga stövletter och stora halsdukar.


Åh, jag har varit så himla sugen på Dumle godis. Får ta och springa ner till fatburen senare och köpa mig lite gott till ikväll efter jag brytit fastan. Nu ska jag lyssna på min älskade playlist på Spotify och försvinna i mina tankar.


Lots of love.