söndag 31 januari 2010

There are many things that I would like to say to you but I don't know how

Jag sitter här och fryser sönder mig i väntan på att Marijana ska komma upp. Kan inte sluta skaka. De säger att det ska bli kallare, att de ska bli snöstorm. Okej, visst, vi bor i Sverige och det är meningen att vintrarna ska vara så, men nu borde det räcka. Jag behöver sol och värme. Vill kunna känna solskenet i mitt ansikte så att hela min kropp värms upp. Nu har mina 9 dagarsledighet tagit slut och imorgon börjar skolan. Om ca. 10 veckor är det nästa lov och the countdown starts... NOW.

Var och kollade på BFF's folklor uppvisning idag med hennes pappa, Yasmine och Fredrik. Efter det drog vi alla hem till oss och körde singstar och åt. Detta var faktiskt första gången jag körde singstar, galet kul var det! Efter det drog jag och marri ut på sväng och mötte Alexandra. Marri fick mig att få ryck så jag smsade honom. Fick ryck en gång till och frågade ifall han bara ville mötas upp för att säga hej. Det gjorde vi också. Även fast han försökte sätta upp happy face så gick det inte, såg klart och tydligt att han lider. Fick lust att bara ge honom en kram och aldrig släppa taget. Har fått min röst hörd och sagt vad jag tycker om hela situationen. Har sagt att jag verkligen vill vara där för honom. Har sagt att jag tycker att han står ut i mängden. Har till och med sagt att han är speciell för mig. Exakt hur speciell, det får bli en annan historia... I en annan livstid. Fick iaf det viktigaste sagt, att jag verkligenverkligenverkligen vill vara där för han och han uppsakttade det. Sa att han behöver någon som mig och tackade mig för att jag finns en massa gånger. Av en konstig anledning är jag inte så glad som jag borde bli men att han sa så, just dom meningarna, det värmer mitt hjärta.

Såg förjävlig ut när vi sågs, men vet du vad? Det skiter jag i... NOT!

lördag 30 januari 2010

I see my God in you, I can't help but bow infront of you

Har suttit här i jag vet inte hur länge och tänkt på vad jag ska skriva. Så fort jag kommit på något och skrivit ner det här på bloggen och sedan läst igenom allting, så känns det fel, då trycker jag in raderar knappen och börjar om från början igen. Känner mig så tom i hjärnan. Det är idag som jag ska skriva ner exakt alla mina känslor i kroppen eftersom det jag väntat på och dagdrömt om så länge har skett. Borde vara glad. Det är jag också men bara till en viss del, tycker mer att det hela är så sorligt. Ingen ska behöva uppleva något sånt, speciellt inte du.

Kan inte hjälpa att må dåligt när du mår dåligt. Även om det är svårt vissa stunder så försöker jag med hela mitt hjärta att må bra när du mår bra. Så mycket bryr jag mig. Det gör jag för att du egentligen är mycket mer än det alla intalar mig att du är.

Jag är ändå stolt att jag hållt mig så länge och mått bra, vilket jag fortfarande gör i skrivandes stund. Under denna månad har jag lärt mig att man ska göra något negativt till något positivt. Låtsas man vara positiv, låtsas man vara glad, då blir man det till slut. Ibland måste man låtsas vara något för att det ska bli verklighet.

torsdag 28 januari 2010

You asked nothing, you wanted nothing, but you gave me everything.

Igår natt såg jag på en jättevacker indisk film. Den handlade om en man som älskar en kvinna mer än Gud själv. Han gifte sig med henne trots att han visste att hennes hjärta tillhörde någon annan. Och anledningen till att hon gifte sig med honom var för att hennes kärlek som hon egentligen skulle gifta sig med dagen innan hade varit med om en olycka och dött. Detta gjorde att hennes pappa kollapsade och var nu döende. På hans dödsbädd berättade han för sin dotter att han inte kommer att dö in peace om inte han vet att hon inte är ensam, så han gav henne ett förslag på en kille som han litade på med sitt liv och dottern svarade att hon skulle göra allt han bad henne om.

Mannen hon gifte sig med hade förälskat sig i henne från den stunden han först såg henne. Kvinnan berättade från första början till honom att hon aldrig kommer kunna ge honom någon kärlek. Att kärleken är så gott som död för henne och att man aldrig bör uppleva det, att kärlek bara är något som gör ont, men att hon kommer att göra allt för att försöka vara en bra fru. Under hela filmen höll mannen hoppet uppe om att en dag, sakta men säkert, så kommer hon att titta på honom på samma sätt som han tittar på henne.

Den var så jävla vacker. Han frågade aldrig henne om någonting, han bad aldrig henne om någonting men han gav henne allting redan från början direkt från hjärtat.

Synd att det bara finns sånn kärlek på filmer. Jag tror inte på att det finns någon s k "unconditional love". Det låter så cheesy i mina öron, jättevackert men på samma gång jättecheesy! Att man gifter sig med sin livskärlek och lever lyckliga i alla sina dagar eftersom att ens kärlek är så stark att ingen kan komma dem åt - det låter så jävla omöjligt att det inte är sant. Och giftermål, jag vet inte riktigt om jag är för eller emot det. Känns som att det är det bästa en människa kan uppleva men på samma gång det värsta.

Allt en tjej vill är att bli älskad på det sättet som ingen annan har blivit älskad på tidigare. Tror aldrig att jag kommer att tro på true love förrän jag själv varit med om det. Och detsamma gäller giftermål. Bara tanken av att jag ska ge hela mig, hela mitt hjärta till en annan människa, det skrämmer mig. Att jag ska kunna känna tilliten till en människa och att jag ska känna tryggheten hos honom, det känns overkligt. Som att det inte går.

söndag 24 januari 2010

So the pain begins
As the music fades
And Im left here with
With more than I can take

If you lift me up
Just get me through this night
I know i'll rest tomorrow
And i'll be strong enough to try

When the sky clears
And all is said and done
I will realize that we all need someone

So when you see me crashing
And theres nowhere left to fall
Will you lift me even higher
To rise above this all
Har suttit och kollar på stödgalan "Hope for Haiti" ikväll som gick i repris från igår natt och gud vad jag grät. När Christina Aguilera sjöng "Lift me up" forsade tårarna. Hennes röst är obeskrivlig, sjukt hur en sånn liten tjej i en liten kropp kan ha den rösten. Det sved i hjärtat när hon sjöng den. Sedan kom Beyonce med hennes Haiti verison av låten "Halo" och där kom tårarna once again - och det kom en trejde gång med, haha, när Matt Morris och Justin Timberlake sjöng "Hallelujah". Läänge sen jag grät över något som går på tv. Blev helt tagen av hela situationen, Haiti, låtarna och mig själv bara. Fint gjort tycker jag, Hatiti behöver det!

lördag 23 januari 2010

I'm the happiest when I see someone smile knowing that I put that smile there


Den här kvällen sitter jag som vanligt vid datorn och tar det lugnt. Nu har jag mitt efterlängtade cyberlov som bara innehåller två viktiga böcker att läsa. Har bestämt att jag verkligen ska chillpilla med livet nu under dagarna för jag har en dåligt känsla av att de 3 nya kurserna vi ska börja med kommer döda mitt liv med stress och ångest... Så jag passar på att njuta nu medan jag kan.

Just nu knarkar jag låten "Wonderful" med Gary Go. The song is so awsome that i'm freaking addicted. Åhhh, vad jag älskar den!



onsdag 20 januari 2010

Used to see my world in color, when you left me it's like my world turned gray

Nästa vecka har min skola lov, ett s k cyberlov. Så fort jag tänker på det blir jag så lycklig att jag bubblar inombords. Skönt kommer det att bli! Sen när de andra skolorna har lov så har inte jag det... Äsch, i dont care. Jag har lov nästa vecka och det har inte ni!

Det har inte hänt något speciellt i mitt liv på sistonde, därför har jag inte orkat uppdatera mig här på bloggen. Jag mår perfa och skolan går bra så jag har inget att klaga på. Känt min allmänt oinspirerad ett tag men nu är det banne mig nya tag för sjutton gubbar! Har inte kommit försent en enda gång hittils. Det stog 0,0% på frånvaro pappret som jag fick. Helt sjukt, har inte sett de där nollorna sen i början av ettan typ. Yay!

I'm feeling pretty exhausted right now, vilket låter lite fel eftersom jag sovit 11 timmar inatt. Det är väl för att jag sovit för mycket... Eller vem försöker jag lura? Finns ingenting som heter sova FÖR mycket i min värld. Nej, hejsan hoppsan, nu har jag stirrat på det här inlägget för länge. Ska börja fixa mig inför skolan nu, Later <3

söndag 17 januari 2010

On my own, I'm not feeling strong, and I'm gonna stay alone
Cause moving on is not what I want, the thought of it feels so wrong

Ooooh, Don't want nobody else but you
Ooooh, Won't settle for somebody new
Ooooh, Don't wanna live this life without you
Ooooh, I need you here with me right now

Ahmir - Come back

lördag 16 januari 2010

But I can't spell it out for you, no it's never gonna be that simple


Tog tag i det idag! Var och kollade på Avatar med my BFF och jag säger bara så här, om det är någon film man ska se så är det denna. Det är ett måste! Hade hört så mycket om filmen och jag hade verkligen största förväntningarna - it was beyond my expectations! Helt seriöst, filmen var så jävla bra. Finner inga ord, bästa filmen jag sett på jääääävligt länge. Jag är helt kär i den blåa Jakesully och skådespelaren. Knäcker lugnt Twilligt snubbarna! Vet att the storyline påminner lite om andra filmer, men whatever, den är fortfarande äckligt bra. Vill se den igen. Vill se den i 3D format. Herregud, vad jag låter besatt...

fredag 15 januari 2010

Sometimes we need to stop analyzing the past and stop planning the future..
"khuda jaane ke main fida hoon,
khuda jaane main mitt gaya,
khuda jaane yeh kyun hua hai,
ke ban gaye ho tum mere khuda."

torsdag 14 januari 2010

You see you've got the key to my heart, boy. Unlock me and take all my feelings apart

Ibland kommer stunder då man känner sig lycklig i hjärtat helt plötsligt även fast det inte alls hänt något särskilt. Det känns som om, trots allt det dåliga, så kan man uppskatta att man faktiskt har vänner som bryr sig om en, att man kan skratta, att man har en varm säng att sova i om nätterna och att man har en familj att komma hem till. Idag var en sånn dag. Det började med att jag inte hade någon skola men trots det hade det varit ännu en natt med för lite sömn. Vaknar av att mamma håller om mig, håller om mig hårt. Äter frukost med mina älskade föräldrar, vilket aldrig händer, och pratar och skrattar om allt möjligt. Efter detta möter jag upp min vackra vän Yasmine för en liten fika och gossiping samt en kort promenad. Väl hemma vid datorn skriver han till mig och det gynnade mig verkligen. Möter upp min andra vackra vän, eller rättare sagt BFF, Marijana för en storhandling av en massa mat till middagen vi tänkt göra. Trots att vi sprang runt i kylan med tunga kassor pendlandes mellan Ica och Hemköp utan vantar, var jag så lycklig för att jag var med min vän som alltid får mig att skratta. This day is just pure love. Så LOVE till alla människor där ute, LOVE!

tisdag 12 januari 2010

"Everything will be okey in the end. If it's not okey... It's not the end."

måndag 11 januari 2010

Say goodbye to the way i was before, say hello to a new way, say hello to a new day

Mitt liv är känns väldigt förpackat. Att jag är svept i rosa omslagspapper. Ibland måste jag t.o.m. påminna mig själv om att jag är lycklig. Allt detta kommer upp i huvudet på mig lite då och då. Gillar inte att säga sånt här högt och berätta för människor som jag håller nära. Känner mig väldigt svag. Därför skriver jag ner det. Good thing that i have you my deardear blog!
Just nu känner jag mig allmänt... svullen. Suttit hemma och degat hela dagen. Degat och ätit massa fettigt. Det är det enda jag kan säga att jag gjort idag. Intressant liv - yesbox, full med drama and action!
"It started out as a feeling
Wich then grew into hope
Wich then turned into a quiet word
And then that word grew louder and louder
Till it was a battle cry
I'll come back when you call me
No need to say goodbye..."

fredag 8 januari 2010

No one ever wants or bothers to explain of the heartache life can bring and what it means

Jag älskar One Tree Hill. Och jag älskar Peyton Sawyer's konst. Skulle kunna hänga upp nästan allt på väggen precis som hon gör i serien. Synd bara att de visade för lite av konsten innan hon slutade. Den här fredagen stannar jag hemma och tar det lugnt i mina pyjamas. Imorgon har jag planerat att börja plugga innan det blir alltför mycket stress i kroppen. Nästa vecka börjar skolan som vanligt men det ska inte stoppa mig från att vara pepp, har bra saker planerat också. Jag har kommit på att jag älskar min engelska lärare, finns ingen mer omtänksam och snällare lärare än han. Gör mina dagar när jag är som mest trött på skolan! Nu ska jag återgå till mig värld av musik och ladda ner lite nya låtar. Lite update behövs. Later, my cupcakes and banans.

torsdag 7 januari 2010

I'll spread my wings and I'll learn how to fly. I'll do what it takes till I touch the sky.

Inte bloggat sen nyår. Blev en liten bloggtorka... okej en liten bloggtorka för min del. Idag tog lovet slut. Klockan är i skrivandes stund 03.02 och jag jag börjar 10.00 idag. Hade inte tänkt att sova något, måste vända tillbaka dygnet. Så sova ska jag göra om dryg 9 timmar. Kommer vara helt död på vägen till skolan, och att jag kommer ha tyska och idrott som lektioner första dagen efter jullovet... what can I say? Life is amazing. My ass!

Träffade på Navid under nyårsfirandet. Fick lust att slänga mig in i vattnet i slussen, så stelt vart det först men till slut blev allt perfekt. Typ som gamla tider. Innan vi blev tillsammans. De bra tiderna. Vi båda kom fram till en sak som det visade sig att båda hade gått runt och tänkt på. Blev chockad men ändå lättad. Då var vi åtminstonde två om tyckandet. But he was in my past...

...And this is my future. Satt och planerade med mami idag, planerade inför Bangladesh resan. Den kommer att bli av men exakt när vet vi inte. Jag hoppas på Juli. Aldrig varit så taggad inför att åka till Bangladesh som denna gång. Är verkligen det. Trött på folket här, allt och alla. Måste få komma bort lite. Vill man någonsin komma bort är det bästa tipset - Andra sidan världen. Det tycker jag är tillräckligt långt bort. Nej nu ska jag titta på film och låta tiden flyta bort.