fredag 30 oktober 2009

It is what it is. It can't always be fair

Är i princip osminkad så det fick bli svartvita bilder. Nu drar jag ut, har en grov migrän och att sitta hemma hjälper ingenting. Det är sol ute idag också, härlig känsla! Idag ska en gammal klasskompis från nian ha en liten klassträff för klassens alla tjejer men jag vet inte om jag ska gå. Har för mycket plugg, får ångest och det ska in på måndag. Hur fan ska jag hinna? It's me against time. What to do, what to do...

When you feel all alone
And the world has turned its back on you
Give me a moment please to tame your wild wild heart
I know you feel like the walls are closing in on you
It's hard to find relief and people can be so cold
When darkness is upon your door
And you feel like you can't take anymore
Let me be the one you call
If you jump I'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone

Denna låt ger mig minnen från när jag gick på dagis,
Sagave Garden <3

onsdag 28 oktober 2009

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they go right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together"

- Marilyn Monroe

tisdag 27 oktober 2009

Oh mother don't you see I've got
To live my life the way I feel is right for me,
Say it's not right for you
But it's right for me

Bethany Joy Lenz/Haley James Scott <3

måndag 26 oktober 2009

I´d walk a thousand miles if I could see you tonight


Medan jag väntar på att maten som kocken Afsana håller på att laga ska bli klart så försöker jag hålla mig sysselsatt genom att ta lite ego bilder. Försöker leka lite "caught on camera" och blev det lyckat - nej! Idag har jag kollat på en massa serier och pluggat lite geografi, that is how i've spent my entire sunday morning. Får se vad som händer i min värld ikväll, kanske träffar Tesse som är och hälsar på igen här i stockholm. Inte träffat henne sen i somras så det ska bli kul! Äckligt väder ute. Det har det varit ett bra tag nu. Stackare, kommer till stockholm efter så länge och det vi har att bjuda på är detta väder. Deppmode med andra ord. Grått, äckligt och fult...

lördag 24 oktober 2009

Melroce Place <3


Har börjat älska denna serie!
Jag hjärta Michael Rady

You keep moving, another stop sign, you keep moving.

Sitter i mjukisar och lyssnar på Rasmus Ingdahls coverlåtar på youtube. Hans röst skär in i hjärtat, speciellt när han sjunger Savage Gardens two beds and a coffee machine, och jag kan inte låta bli att klicka på replay knappen om och om igen. Är sugen på att gå ut och ta en promenad med ipoden på högsta volym. Det borde jag inte vara eftersom veckan varit så hektisk med bara pluggande. Borde istället vara less på allting och inte sitta framför datan, borde sova... Men det behöver jag inte för jag har förfan lov. Höstlov. Som jag längat efter det här lovet. Ingen jävla tid att passa imorgon bitti and I thank God for that! Varit helt seg idag. På väg till skolan inne i tuben halvsov jag typ, ståendes, eftersom det inte fanns någon plats för lilla mig att sitta. Måste sett dökul ut men äsch, det bjöd jag på! Hade två lektioner och man gjorde typ ingenting, kom hem och sov i 4 timmar. Kanske är anledningen till varför jag inte kan sova nu... Var med my dearest friend senare på kvällen. Vi drog till affären och köpte allt fettigt som går att köpa och sen gamade vi medan vi tittade på idol. Snart kommer vi båda rulla till affärerna, så mycket som vi äter. Bantning på högnivå - det är vad som gäller! Och ja, vad mer har jag gjort idag... ehm... What was my point with all of this again? or did I even have a point? Fattar inte ens vad det är jag har skrivit hittills, jag bara babblar på. Känner mig hyper av någon konstig anledning... Fatta om jag skulle sagt allt det här muntligt, oh my lord!


This made me LOL

torsdag 22 oktober 2009

Feel it...

...Because it's true!


söndag 18 oktober 2009

It's like chasing the very last train when it's too late

Man tror att 730 dagar, 24 månader och 2 hela år ska göra dig van. Jag vet inte varför jag inte kan lugna ner mig och gå vidare. Jag vet inte. Kanske är det därför jag minns dig så väl. Kanske är det därför jag har det så svårt. Även fast allt jag gått igenom under dessa två inte är någonting så är det mycket för mig. Det är för mycket för att jag ska kunna klara av det.

Jag svor att jag aldrig skulle glömma dig.
Det ända jag vill är att en dag se dig och bara kunna tänka;
Där är du. Du som jag äntligen lyckats glömma.

Jag är inte dum i huvudet, det kommer verkligen inte att ske. För du är inte en i mängden. Du är du. Allt du är, är jag. I alla fall under de senaste två åren. Du är speciell för du är den första, på riktigt. Man glömmer aldrig den första och man glömmer aldrig de här känslorna. Men man går vidare.

fredag 16 oktober 2009

Once you know there was never, never is an honest word

Happy Friday, det är var det är idag. Så jävla skönt! Den här fredagen har varit efterlängtad men varför vet jag inte. Samma känsla varje fredag. Idag hade jag en kort skoldag sedan kom jag hem och kollade lite serier som jag inte hunnit kolla på. Somnade efter en stund, drog till mammas jobb och nu sitter jag här och väntar på idol. En vanlig och ohändelserik dag helt enkelt. Det kommer denna helg också att vara förutom att jag och Marri tänkte dra till vår kära vän Yas imorgon, laga mat och kolla på film. Kommer bli kul!

Jag såg det här klippet på babyn som blev påkörd av ett tåg i Australien, tror att det var där iallf, men överlevde. Mardröm! Helvete vad hemskt som mamma till barnet. Jag började nästan att gråta av klippet och fatta vad barnet till mamman då gick igenom... hemskt!

onsdag 14 oktober 2009

When the going gets tough the tough gets going

Har gått runt och varit sugen på blåbärspaj i jag vet inte hur länge så nu jävlar ska jag baka det. Jag och Marijana. Alltid hon och jag och mat. A great combination faktist.
Brukar gå in på vår cybersida och kolla schemat varje dag men igår var jag hundra på att vi skulle ha sovmorgon idag och börja 10 så jag sket i att kolla på den. Klart att bara för att jag var hundra på det så började vi 8 och jag kom, precis som alla andra dagar, försent och min älskade frånvaro höjdes!

I can't pretend anymore
That I am not affected, I'm not moved
I can't lie to myself that I'm not always thinking of you

You make me strong but at the same time very weak
You showed me I'm not to weak to fall in love
When I thought that I'd never need, now I can't get enough

I always made it on my own
I always thought that I would keep control
You changed everything I believe in
And now I just can't get this feeling away
Even though I'm fighting it, I really wanna fight and overcome it

tisdag 13 oktober 2009

Marvin Gaye

If I could build my whole world around you
First, I'll put heaven by your side
Pretty flowers will grow wherever you go, honey
Then I would take every drop of rain
And wash all of your trouble's away
I have the whole world wrapped around you, darling
Then that would be alright

måndag 12 oktober 2009

Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you, dear

Var hos tandläkaren idag, hade inga hål. Inga hål!? Helt sjukt med tanke på att jag äter godis nästan varje dag och detsamma gäller läsken. Var hundra på att jag skulle ha det. Bra där iallafall!

Plugg - check - lista;
Svenskaprov
Geografiprov
Idrottsprov
Matteprov
Häxprocessinlämning
Annan stor historia inläming
Megastäderuppsats
Samhällsuppgift

Kommer inte kunna må bra förrän allt detta är över. Sorgliga är bara att denna lista bara kommer att fortsätta växa fram till nästa sommar, kul va? Nej men jag mår bra och det ska jag fortsätta att vara. Har mått riktigt bra de senaste dagarna. Varit otroligt sköna dagar. Känner mig så... levande typ. Haha!

söndag 11 oktober 2009

I'm going to love you more than anyone

You need a friend
I'll be around
Don't let this end
Before I see you again
What can I say to convince you
To change your mind of me?
I'm going to love you more than anyone
I'm going to hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm going to love you more than anyone
Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try

Gavin DeGraw är bäst <3

onsdag 7 oktober 2009

And when I see you, I really see you upside down

Sitter hemma hos Marijana just nu. Meningen var att vi skulle sitta och plugga men jag fastnade här framför datan och youtube medan hon sitter och målar naglarna rosa! Haft en skön dag idag, skola - hem - serier - lååååång promenad - Marijana. Det blåser så kraftigt där ute att jag nästan flyger med, helt seriöst, måste se dökul ut alltså! Imorgon har jag bara en 50min lektion så jag skiter i skolan. Plugget börjar bli mer och mer... Borde börja men jag orkar inte!

Shulululu.

tisdag 6 oktober 2009

Promises, they break before they're made

Tror inte att jag vill plugga i stockholm efter att jag tagit studenten! Okej, jag vet, det är långt kvar. Lite mer än ett och ett halvt år kvar men ändå. Vill verkligen plugga i USA, åh gud vad jag vill. Shit, det har alltid varit den stora drömmen i mitt liv som jag suttit och dagdrömt om gång på gång. Problemet är bara att jag inte vet om jag vågar. Vågar jag lämna allt här i Sverige? Vågar jag lämna vännerna? Men mest av allt, vågar jag lämna familjen? Hemsk tanke, det kan jag ju inte för vad skulle hända med mig då? Skulle vara lost. Utan min familj är jag ingenting. Detsamma gäller de absolut närmsta vännerna. Men att plugga utanför stockholm gör väl inte så mycket? Känner bara att jag måste få komma bort från allt, göra en rejäl uppdatering i mitt liv efter studenten, en självständig uppdatering. Men jag måste få komma tillbaka till stockholm lite då och då. Det skulle jag inte kunna göra ofta alls om jag börjar plugga i USA?

Det är låångt kvar, men jag kan inte låta bli att tänka på det. Nyfiken som fan på hur mitt liv kommer se ut efter studenten. Kommer jag må bra utan alla dessa tankar som dödar mig när de väl går in i mig? Jag hoppas det. En människa måste få gå vidare. Man kan inte alltid kolla tillbaka. Det är just det som är mitt största problem. Vill göra ett rejält lyft i mitt liv, känns som att jag har allt, nästan allt. Bara en sak som fattas för att mitt liv ska bli komplett. Men jag letar inte. Jag orkar inte och jag har verkligen inte lusten. Jag är fast. Den dagen jag går vidare ska vara den dagen då jag inte längre är fast. Rädd att det inte kommer att komma bara, inte snart iallf... kolla bara på hur jag är som människa. Skulle inte våga, inte igen.

torsdag 1 oktober 2009

Just beacuse i'm losing dosen't mean i'm lost, dosen't mean i'll stop

Första oktober idag. Nu är det officiellt höst, fast det känns inte som det när man är ute. Vinter! Det är vad det känns som, svinkallt ute. Funderar på att börja använda vinterjackan vilket jag verkligen inte vill, det är fööör tidigt! Ja, nu är det depptider som gäller - sitta hemma och ruttna under en period som känns som en evighet. Vill ha sommar igen... Buhu!